Vyzkoušejte výhody našeho ubytování
Nahřejeme si sklenice horkou vodou. Mezitím si připravíme podšálky (lžičku, cukr). Do sklenic dáme kávu, vanilkový cukr a trochu vody. Vyšleháme do pěny. Přilijeme vodu, směs brandy a salka a nakonec malibu. Kávu zastříkneme šlehačkou.
Suroviny - rozpustná káva, vanilkový cukr, voda, Salko, Brandy, Malibu, šlehačka.
Jednotlivé sklenice si ozdobíme čokoládovou polevou. Do míchací sklenice si vložíme led, Whisky cream a kávu; promícháme a přes barmanské sítko naléváme do sklenic. Zdobíme šlehačkou a čokoládovými hoblinkami, vkládáme srkací stéblo. Podkládáme podšálkem s rozetkou a kávovou lžičkou.
Suroviny - Whisky cream, bílá rozpustná káva Tchibo, čokoládová poleva, šlehaná smetana, čokoládové hoblinky.
Nahřejeme sklenice na kávu. V rendlíku necháme zkaramelizovat cukr, zalejeme kávou a necháme prohřát. Do nahřátých sklenic naléváme horkou kávu s karamelem, doplníme šlehanou smetanou a ozdobíme mandlemi v čokoládě. V džezvě zapálíme odprezentovaný a odměřený Absint, kterým na závěr kávu přeléváme. Podáváme na podšálku s rozetkou a kávovou lžičkou.
Suroviny - cezená káva, cukr krupice, Absint, šlehaná smetana, mandle v čokoládě.
Vytvořilo Internetové studio GS site